Megbízható iPhone, Samsung és Huawei szerviz - Mobilszerviz.hu
Főoldal Árak Javítások Rólunk Kapcsolat

iPhone 6 Plus kijelzőcsereiPhone 6 Plus kijelző meghibásodásának jelei Ha a felsoroltak közül bármelyiket tapasztalod, keresd fel szervizünket.

- Abban az esetben ha csak maga az üveg sérül, de ad képet a kijelző is érdemes a kijelző csere, mivel üvegcsere esetén nagy valószínűséggel pár hónap után tönkre megy az érintése.

- Az iPhone üveg rétegének megrepedése, esetleg pókhálósra törése az egyik leggyakoribb meghibásodás, ebben az esetben egyértelmű a csere szükségessége.

- Ha sötét fekete folt jelenik meg a képernyőn szintén kijelző cserére adhat okot. Ha a kijelző alatt az LCD vagy AMOLED ütést kap, gyakori következménye, hogy megfolyik.

- Ha érintés során akadozik, vagy késve reagál mozdulatainkra is gyanakodni lehet a kijelző meghibásodására. Amennyiben új iPhone 6 Plus kijelzővel is hasonló a probléma, Touch IC hibával állhatunk szembe, ami egy bonyolultabb művelet lesz.

Az iPhone 6 Plus kijelző tulajdonságai Az iPhone 6 Plus Retina-HD kijelzővel rendelkezik, 5,5 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású, széles formátumú Multi-Touch kijelző IPS technológiával. A kamerája 8 megapixeles iSight kamera 1,5 µ méretű képpontokkal felszerelve. Használat szempontjából az iPhone 6 Plus közelebb áll egy iPad minihez, csak azzal szemben ez zsebrevágható, és még telefonálni is lehet vele. Nagy méretéből adódóan sajnos gyakran előfordul, hogy betörik a mobil kijelzője. Fontos, hogy az iPhone 6 Plus kijelző csere az érintőüveggel együtt mehet végbe.

Ha nem is 100%-os védelmet nyújt, de elég sok helyzetben tud segíteni egy jó minőségű üvegfólia, ami ezek ellen a törések és a karcolódások ellen nyújt hatásos segítséget. Sokan tartanak attól, hogy a csere során olyan kijelzőt raknak bele a drága telefonjába, ami gyenge minőségű. Sajnos sok szerviz dolgozik ilyen, az eredetire semmilyen formában nem hasonlító kijelzőkkel, nem foglalkozva azzal, hogy minőségileg gagyi LCD-t kap a mobiljuk. Nálunk nem kell aggódnod! A mobilszerviz.hu csak olyan kijelzőt használ, amit előtt leteszteltünk és Mi is beraknánk a saját készülékeinkbe. Az LCD kijelzőkre FÉL ÉV GARANCIÁT vállalunk és a kijelző fóliát AJÁNDÉKBA adjuk az összes nálunk cserélt kijelzőre.

Az iPhone 6 Plus kijelző csere menete A szerelés megkezdéséhez kikapcsoljuk a készüléket. A biztonsági csavarok eltávolítása után, biztonságosan felnyitjuk a készülék házát, hogy hozzá tudjunk férni a kábelekhez. Ezután a home gomb shieldjét kicsavarozzuk, ezzel hozzáférhetővé válva az előlapi kamerához. Miután kiszedtük a home gomb elektronikát és a hangszórót, kicseréljük a meghibásodott iPhone 6 Plus kijelzőt. Te csak úgy kaphatod meg a telefonodat, hogy Mi megbizonyosodtunk arról, hogy tökéletes állapotban van.

iPhone 6 Plus kijelzőcsere árak
Samsung kijelzőcsere, Huawei kijelzőcsere, Xiaomi kijelzőcsere, képernyő javítás, iPhone kijelzőcsere, iPhone alaplap javítás
Elérhetősegeink

1032 Budapest, Szőlő utca 74.

Nyitvatartás

Hétfő - Kedd 9:00 - 17:30
Szerda 9:00 - 19:00
Csütörtök - Péntek 9:00 - 17:30
Szombat: 10:00 - 14:00
Vasárnap: Zárva

Címünk 1032 Budapest, Szőlő utca 74.
Telefonszámunk +36 (30) 895 5969
E-mail címünk hello@mobilszerviz.hu
Facebook oldalunk fb.com/mobilszerviz.hu