Megbízható iPhone, Samsung és Huawei szerviz - Mobilszerviz.hu
Főoldal Árak Javítások Rólunk Kapcsolat

iPhone 6S kijelző csereiPhone 6S kijelző meghibásodásának jelei Ha a felsoroltak közül bármelyiket tapasztalod, keresd fel szervizünket.

- Az iPhone üveg rétegének megrepedése, esetleg pókhálósra törése az egyik leggyakoribb meghibásodás, ebben az esetben egyértelmű a csere szükségessége.

- Abban az esetben ha csak maga az üveg sérül, de ad képet a kijelző is érdemes a kijelző csere, mivel üvegcsere esetén nagy valószínűséggel pár hónap után tönkre megy az érintése.

- Ha érintés során akadozik, vagy késve reagál mozdulatainkra is gyanakodni lehet a kijelző meghibásodására. Amennyiben új iPhone 6S kijelzővel is hasonló a probléma, Touch IC hibával állhatunk szembe, ami egy bonyolultabb művelet lesz.

- Ha sötét fekete folt jelenik meg a képernyőn szintén kijelző cserére adhat okot. Ha a kijelző alatt az LCD vagy AMOLED ütést kap, gyakori következménye, hogy megfolyik.

Az iPhone 6S kijelző tulajdonságai

Az előmodellhez képest a pár mm és az S-betűnél nagyobb eltérésnek mondható,hogy az iPhone 6S készüléket egy negyedik színben, rozéarany árnyalatban is kiadták. A két mobil súlya közt is van különbség, 14 grammal nyom többet,mint az iPhone 6. Bár mindkét modell a már megszokottnak számító 1334 x 750-es kijelzővel rendelkezik, de az iPhone 6S üvege erősebb anyagból készült. A kamerák terén is javulást tapasztalhatunk, hiszen az új készülékekben 8 mpx helyett 12 mpx-et kapunk. Sőt, hogy a Selfie fanoknak is kedveskedjünk: az új retina vakuval sokkal élesebb és világosabb képeket is tudunk készíteni.
Az iPhone 6S kijelző egyik forradalmi új funkciója az úgynevezett 3D Touch technológia. Valószínüleg ennek is köszönhetjük,hogy az Apple megerősítette a mobil fémházát, ezzel valószínüleg lecsökkentve a kijelző sérüléseinek számát. Azonban a fémház megerősítése mellett, továbbra sem szabad elsiklani a tény felett,hogy a leggyakoribb iPhone 6S probléma a kijelzőcseréje.
Ha nem is 100%-os védelmet nyújt, de elég sok helyzetben tud segíteni egy jó minőségű üvegfólia, ami ezek ellen a törések és a karcolódások ellen nyújt hatásos segítséget. Sokan tartanak attól, hogy a csere során olyan kijelzőt raknak bele a drága telefonjába, ami gyenge minőségű. Sajnos sok szerviz dolgozik ilyen, az eredetire semmilyen formában nem hasonlító kijelzőkkel, nem foglalkozva azzal, hogy minőségileg csapnivaló LCD-t kap a mobiljuk. Nálunk nem kell aggódnod! A mobilszerviz.hu csak olyan kijelzőt használ, amit előtt leteszteltünk és Mi is beraknánk a saját készülékeinkbe. Az LCD kijelzőkre FÉL ÉV GARANCIÁT vállalunk és a kijelző fóliát AJÁNDÉKBA adjuk az összes nálunk cserélt kijelzőre.

Az iPhone 6S kijelző csere menete

Mint minden szervizfolyamat, most is a készülék kikapcsolásával kezdjük a kijelző cserét. Ezután az alsó két biztonsági csavart eltávolítjuk, majd óvatosan felhajtjuk az eszköz megjelenítőjét. Miután biztonságosan felnyitottuk a kijelzőt, eltávolítjuk az alkatrész szalagkábelének fémházát. Ezután a home gomb shieldjét kicsavarozzuk, ezzel hozzáférhetővé válva az előlapi kamerához. Miután kiszedtük a home gomb elektronikát és a hangszórót, kicseréljük a meghibásodott iPhone 6S kijelzőt. Te csak úgy kaphatod meg a telefonodat, hogy Mi megbizonyosodtunk arról, hogy tökéletes állapotban van.

iPhone 6s kijelzőcsere árak
Samsung kijelzőcsere, Huawei kijelzőcsere, Xiaomi kijelzőcsere, képernyő javítás, iPhone kijelzőcsere, iPhone alaplap javítás
Elérhetősegeink

1032 Budapest, Szőlő utca 74.

Nyitvatartás

Hétfő - Kedd 9:00 - 17:30
Szerda 9:00 - 19:00
Csütörtök - Péntek 9:00 - 17:30
Szombat: 10:00 - 14:00
Vasárnap: Zárva

Címünk 1032 Budapest, Szőlő utca 74.
Telefonszámunk +36 (30) 895 5969
E-mail címünk hello@mobilszerviz.hu
Facebook oldalunk fb.com/mobilszerviz.hu