Megbízható iPhone, Samsung és Huawei szerviz - Mobilszerviz.hu
Főoldal Árak Javítások Rólunk Kapcsolat

iPhone 6S Plus kijelző csereiPhone 6 Plus kijelző meghibásodásának jelei Ha a felsoroltak közül bármelyiket tapasztalod, keresd fel szervizünket.

- Abban az esetben ha csak maga az üveg sérül, de ad képet a kijelző is érdemes a kijelző csere, mivel üvegcsere esetén nagy valószínűséggel pár hónap után tönkre megy az érintése.

- Az iPhone üveg rétegének megrepedése, esetleg pókhálósra törése az egyik leggyakoribb meghibásodás, ebben az esetben egyértelmű a csere szükségessége.

- Ha sötét fekete folt jelenik meg a képernyőn szintén kijelző cserére adhat okot. Ha a kijelző alatt az LCD vagy AMOLED ütést kap, gyakori következménye, hogy megfolyik.

- Ha érintés során akadozik, vagy késve reagál mozdulatainkra is gyanakodni lehet a kijelző meghibásodására. Amennyiben új iPhone 6 Plus kijelzővel is hasonló a probléma, Touch IC hibával állhatunk szembe, ami egy bonyolultabb művelet lesz.

Az iPhone 6 Plus kijelző tulajdonságai Az iPhone 6 Plus Retina-HD kijelzővel rendelkezik, 5,5 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású, széles formátumú Multi-Touch kijelző IPS technológiával. A kamerája 8 megapixeles iSight kamera 1,5 µ méretű képpontokkal felszerelve. Használat szempontjából az iPhone 6 Plus közelebb áll egy iPad minihez, csak azzal szemben ez zsebrevágható, és még telefonálni is lehet vele. Nagy méretéből adódóan sajnos gyakran előfordul, hogy betörik a mobil kijelzője. Fontos, hogy az iPhone 6 Plus kijelző csere az érintőüveggel együtt mehet végbe.
Ha nem is 100%-os védelmet nyújt, de elég sok helyzetben tud segíteni egy jó minőségű üvegfólia, ami ezek ellen a törések és a karcolódások ellen nyújt hatásos segítséget. Sokan tartanak attól, hogy a csere során olyan kijelzőt raknak bele a drága telefonjába, ami gyenge minőségű. Sajnos sok szerviz dolgozik ilyen, az eredetire semmilyen formában nem hasonlító kijelzőkkel, nem foglalkozva azzal, hogy minőségileg gagyi LCD-t kap a mobiljuk.

Nálunk nem kell aggódnod! A mobilszerviz.hu csak olyan kijelzőt használ, amit előtt leteszteltünk és Mi is beraknánk a saját készülékeinkbe. Az LCD kijelzőkre FÉL ÉV GARANCIÁT vállalunk és a kijelző fóliát AJÁNDÉKBA adjuk az összes nálunk cserélt kijelzőre.

Az iPhone 6 Plus kijelző csere menete

A szerelés megkezdéséhez kikapcsoljuk a készüléket. A biztonsági csavarok eltávolítása után, biztonságosan felnyitjuk a készülék házát, hogy hozzá tudjunk férni a kábelekhez. Ezután a home gomb shieldjét kicsavarozzuk, ezzel hozzáférhetővé válva az előlapi kamerához. Miután kiszedtük a home gomb elektronikát és a hangszórót, kicseréljük a meghibásodott iPhone 6 Plus kijelzőt. Te csak úgy kaphatod meg a telefonodat, hogy Mi megbizonyosodtunk arról, hogy tökéletes állapotban van.


iPhone 6s Plus kijelzőcsere árak
Samsung kijelzőcsere, Huawei kijelzőcsere, Xiaomi kijelzőcsere, képernyő javítás, iPhone kijelzőcsere, iPhone alaplap javítás
Elérhetősegeink

1032 Budapest, Szőlő utca 74.

Nyitvatartás

Hétfő - Kedd 9:00 - 17:30
Szerda 9:00 - 19:00
Csütörtök - Péntek 9:00 - 17:30
Szombat: 10:00 - 14:00
Vasárnap: Zárva

Címünk 1032 Budapest, Szőlő utca 74.
Telefonszámunk +36 (30) 895 5969
E-mail címünk hello@mobilszerviz.hu
Facebook oldalunk fb.com/mobilszerviz.hu