Megbízható iPhone, Samsung és Huawei szerviz - Mobilszerviz.hu
Főoldal Árak Javítások Rólunk Kapcsolat

iPhone 7 kijelző csereiPhone 7 kijelző meghibásodásának jelei Ha a felsoroltak közül bármelyiket tapasztalod, keresd fel szervizünket.

- Abban az esetben ha csak maga az üveg sérül, de ad képet a kijelző is érdemes a kijelző csere, mivel üvegcsere esetén nagy valószínűséggel pár hónap után tönkre megy az érintése.
- Ha érintés során akadozik, vagy késve reagál mozdulatainkra is gyanakodni lehet a kijelző meghibásodására. Amennyiben új iPhone 8 Plus kijelzővel is hasonló a probléma, Touch IC hibával állhatunk szembe, ami egy bonyolultabb művelet lesz.
- Ha sötét fekete folt jelenik meg a képernyőn szintén kijelző cserére adhat okot. Ha a kijelző alatt az LCD vagy AMOLED ütést kap, gyakori következménye, hogy megfolyik.
- Az iPhone üveg rétegének megrepedése, esetleg pókhálósra törése az egyik leggyakoribb meghibásodás, ebben az esetben egyértelmű a csere szükségessége.

Az iPhone 7 kijelző tulajdonságai

Kinézetre nem sok különbség van az elődjéhez képest, sőt ha rárakunk egy tokot, akkor tulajdonképpen senki sem tudja megkülönböztetni az iPhone 6-tól. Ellenben belsőleg elég sok mindenben változott a készülék. Az iPhone 7 egyik legnagyobb érdekessége jack csatlakozó hiánya. A külsőhöz még 2 új szín tartozik, kozmosz és matt fekete színben lett elérhető. Kamerája megkapta az új ƒ/1,8-as fényrekeszt, ami a low-light, tehát alacsony megvilágítás esetén jobban teljesít, mint az eddigiek. Összességében elmondható, hogy a készülék 30%-kal gyorsabb lett az iPhone 6s-hez képest és dupla olyan gyors az iPhone 6-hoz képest.
Valószínű nem újdonság, hogy a mobil kijelzőjének meghibásodása legtöbb esetben ütődésre vagy egyéb fizikai behatásra vezethető vissza. Ha nem is 100%-os védelmet nyújt, de elég sok helyzetben tud segíteni egy jó minőségű üvegfólia, ami ezek ellen a törések és a karcolódások ellen nyújt hatásos segítséget. Amikor viszont már megtörtént a baj és cserélni kell a kijelzőt, akkor sokan félnek attól, hogy olyan kijelzőt raknak bele a drága telefonjába, ami gyenge minőségű. Sajnos sok szerviz dolgozik ilyen, az eredetire semmilyen formában nem hasonlító kijelzőkkel, nem foglalkozva azzal, hogy minőségileg csapnivaló LCD-t kap a mobiljuk.
Jó hír! A mobilszerviz.hu csak olyan kijelzőt használ, amit előtt leteszteltünk és Mi is beraknánk a saját készülékeinkbe. Az LCD kijelzőkre FÉL ÉV GARANCIÁT vállalunk és a kijelző fóliát AJÁNDÉKBA adjuk az összes nálunk cserélt kijelzőre.

Az iPhone 7 kijelző csere menete

Első lépésként eltávolítjuk a biztonsági csavarokat, hogy biztonságosan szét tudjuk nyitni a kijelzőt. Bár találhatsz olyan leírásokat, amik szerint ez egy könnyű feladat, de szépen kérünk ne próbálkozz meg vele otthon, hiszen az alkatrész szélein levő rögzítéseket könnyedén eltörheted, ezzel további problémákat előidézve a készülékedben. Figyelnünk kell, hogy a felnyitás során a mobil por-és cseppállóságát biztosító ragasztócsík ne sérüljön. A kijelző szétnyitása után eltávolítjuk a biztonsági csavarokat, melyek a kijelző csatlakozót rögzítik. Ezután már könnyedén cserélhető a hibás alkatrész. Ha minden rendben van, akkor összeszereljük a készüléket és leteszteljük. Te csak úgy kaphatod meg a telefonodat, hogy Mi megbizonyosodtunk arról, hogy tökéletes állapotban van.


iPhone 7 kijelzőcsere árak
Samsung kijelzőcsere, Huawei kijelzőcsere, Xiaomi kijelzőcsere, képernyő javítás, iPhone kijelzőcsere, iPhone alaplap javítás
Elérhetősegeink

1032 Budapest, Szőlő utca 74.

Nyitvatartás

Hétfő - Kedd 9:00 - 17:30
Szerda 9:00 - 19:00
Csütörtök - Péntek 9:00 - 17:30
Szombat: 10:00 - 14:00
Vasárnap: Zárva

Címünk 1032 Budapest, Szőlő utca 74.
Telefonszámunk +36 (30) 895 5969
E-mail címünk hello@mobilszerviz.hu
Facebook oldalunk fb.com/mobilszerviz.hu