Megbízható iPhone, Samsung és Huawei szerviz - Mobilszerviz.hu
Főoldal Árak Javítások Rólunk Kapcsolat

iPhone 8 kijelző csereiPhone 8 kijelző csere

iPhone 8 kijelző meghibásodásának jelei Ha a felsoroltak közül bármelyiket tapasztalod, keresd fel szervizünket. - Ha sötét fekete folt jelenik meg a képernyőn szintén kijelző cserére adhat okot. Ha a kijelző alatt az LCD vagy AMOLED ütést kap, gyakori következménye, hogy megfolyik.

- Az iPhone üveg rétegének megrepedése, esetleg pókhálósra törése az egyik leggyakoribb meghibásodás, ebben az esetben egyértelmű a csere szükségessége.

- Abban az esetben ha csak maga az üveg sérül, de ad képet a kijelző is érdemes a kijelző csere, mivel üvegcsere esetén nagy valószínűséggel pár hónap után tönkre megy az érintése.

- Ha érintés során akadozik, vagy késve reagál mozdulatainkra is gyanakodni lehet a kijelző meghibásodására. Amennyiben új iPhone 8 kijelzővel is hasonló a probléma, Touch IC hibával állhatunk szembe, ami egy bonyolultabb művelet lesz.

Az iPhone 8 kijelző tulajdonságai

Ahogy sejtettük az iPhone 8 az OLED kijelző helyett, maradt az Apple régóta bevált IPS alapú LCD kijelzője. Bár az OLED kijelzője élethűbb képet ad, az Apple beállításainak köszönhetően a régi típussal is megvagyunk elégedve. Az iPhone 8 rendelkezik a legújabb True Tone technológiával, melynek segítségével a mobil automatikusan beállítja az adott körülményekhez tartozó megfelelő színhőmérsékletet. A 3D Touch képes 4,7 hüvelykes képátlójó kijelző egyik legnagyobb rosszakarója a kívülről ért erősebb behatások. Ha szerencsétlenül érkezik a földre a mobilod, vagy véletlenül kiiesik a kezedből, megrepedhet és rosszabb esetben használhatatlanná válhat.
Ha nem is 100%-os védelmet ad, de elég sok helyzetben tud megoldást nyújtani egy jó minőségű üvegfólia, ami ezek ellen a törések és a karcolódások ellen kínál hatásos védelmet. Amikor viszont már megtörtént a baj és cserélni kell a kijelzőt, akkor sokan félnek attól, hogy olyan kijelzőt raknak bele a drága telefonjába, ami gyenge minőségű. Sajnos sok szerviz dolgozik ilyen, az eredetire semmilyen formában nem hasonlító kijelzőkkel, nem foglalkozva azzal, hogy minőségileg csapnivaló LCD-t kap a mobiljuk.
Klassz hír! A mobilszerviz.hu csak olyan kijelzőt használ, amit előtt leteszteltünk és Mi is beraknánk a saját készülékeinkbe. Az LCD kijelzőkre FÉL ÉV GARANCIÁT vállalunk és a kijelző fóliát AJÁNDÉKBA adjuk az összes nálunk cserélt kijelzőre. Az iPhone 8 kijelző csere menete Általánosan elmondhatjuk,hogy az egyik leggyorsabb munkafolyamatunk az iPhone kijelzők kicserélése. Ennek ellenére rengeteg hibalehetőséget tartogat,ezért kell tapasztalt szervizesre bízni a munkát. Miután a készüléketek a Mobilszervizbe került a következő folyamatokat végezzük el rajta:

Első lépésként eltávolítjuk a biztonsági csavarokat, hogy biztonságosan szét tudjuk nyitni a kijelzőt. Bár találhatsz olyan leírásokat, amik szerint ez egy könnyű feladat, de szépen kérünk ne próbálkozz meg vele otthon, hiszen az alkatrész szélein levő rögzítéseket könnyedén eltörheted, ezzel további problémákat előidézve a készülékedben. Figyelnünk kell, hogy a felnyitás során a mobil por-és cseppállóságát biztosító ragasztócsík ne sérüljön. A kijelző szétnyitása után eltávolítjuk a biztonsági csavarokat, melyek a kijelző csatlakozót rögzítik. Ezután már könnyedén cserélhető a hibás alkatrész. Ha minden rendben van, akkor összeszereljük a készüléket és leteszteljük. Te csak úgy kaphatod meg a telefonodat, hogy Mi megbizonyosodtunk arról, hogy tökéletes állapotban van.


iPhone 8 kijelzőcsere árak
Samsung kijelzőcsere, Huawei kijelzőcsere, Xiaomi kijelzőcsere, képernyő javítás, iPhone kijelzőcsere, iPhone alaplap javítás
Elérhetősegeink

1032 Budapest, Szőlő utca 74.

Nyitvatartás

Hétfő - Kedd 9:00 - 17:30
Szerda 9:00 - 19:00
Csütörtök - Péntek 9:00 - 17:30
Szombat: 10:00 - 14:00
Vasárnap: Zárva

Címünk 1032 Budapest, Szőlő utca 74.
Telefonszámunk +36 (30) 895 5969
E-mail címünk hello@mobilszerviz.hu
Facebook oldalunk fb.com/mobilszerviz.hu