Megbízható iPhone, Samsung és Huawei szerviz - Mobilszerviz.hu
Főoldal Árak Javítások Rólunk Kapcsolat

iPhone 8 Plus kijelző csereiPhone 8 Plus kijelző meghibásodásának jelei Ha a felsoroltak közül bármelyiket tapasztalod, keresd fel szervizünket.

- Az iPhone üveg rétegének megrepedése, esetleg pókhálósra törése az egyik leggyakoribb meghibásodás, ebben az esetben egyértelmű a csere szükségessége.

- Ha sötét fekete folt jelenik meg a képernyőn szintén kijelző cserére adhat okot. Ha a kijelző alatt az LCD vagy AMOLED ütést kap, gyakori következménye, hogy megfolyik.

- Ha érintés során akadozik, vagy késve reagál mozdulatainkra is gyanakodni lehet a kijelző meghibásodására. Amennyiben új iPhone 8 Plus kijelzővel is hasonló a probléma, Touch IC hibával állhatunk szembe, ami egy bonyolultabb művelet lesz.

- Abban az esetben ha csak maga az üveg sérül, de ad képet a kijelző is érdemes a kijelző csere, mivel üvegcsere esetén nagy valószínűséggel pár hónap után tönkre megy az érintése.

Az iPhone 8 Plus kijelző tulajdonságai
Az iPhone 8 Plus az iPhone X-nel ellentétben nem kapott OLED kijelzőt, viszont állítólag sokkal ellenállóbb, mint elődje. A feltuningolt iPhone 7S Plus kijelző 5,5” hüvelykes, Multi-Touch LCD‑kijelző IPS‑technológiával van felszerelve. A különlegesnek számító True Tone technológiának segítségével képes alkalmazkodni a kinti fényviszonyokhoz, a gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy ha egy sárgásabb környezetben nézzük a kijelzőt akkor sárgásabb lesz, ugyanígy ha például kékesebb világításban használjuk, akkor kékes színt kap.
Elődjeihez hasonlóan sajnos ütésállósága, karcolódása továbbra is gyakori problémának számít. Ha nem is 100%-os védelmet nyújt, de elég sok helyzetben tud segíteni egy jó minőségű üvegfólia, ami ezek ellen a törések és a karcolódások ellen nyújt hathatós segítséget. Amikor viszont már megtörtént a baj és cserélni kell a kijelzőt, akkor sokan félnek attól, hogy olyan kijelzőt raknak bele a drága telefonjába, ami gyenge minőségű. Sok szerviz dolgozik ilyen, az eredetire semmilyen formában nem hasonlító kijelzőkkel, de van aki úgy van vele, hogy „csak minél olcsóbb legyen” és nem foglalkoznak azzal, hogy minőségileg „gagyi” LCD-t kap a mobiljuk. A mobilszerviz.hu csak olyan kijelzőt használ, amit előtt leteszteltünk és Mi is beraknánk a saját készülékeinkbe. Az LCD kijelzőkre 1 év garanciát vállalunk és a kijelző fóliát ajándékba adjuk az összes nálunk cserélt kijelzőre.

Az iPhone 8 Plus kijelző csere menete
Ha egy tapasztalt szervizeshez fordultok, valószínű nem okoz neki nagy gondot az iPhone 8 Plus kijelző cseréjének menete. Mivel az Apple okosmobil kijelzőjének eltávolítása szinte ugyanaz a folyamat, ezért szakemberek számára pár percbe telik az egész. Viszont fontos megjegyezni, hogy amennyire nekünk könnyű feladat, otthon próbálkozva a cserével nagyobb bajt okozhatsz mobilodban, mint ami eddig volt. Az iPhone 8 Plus vízálló, ezt a tulajdonságát a kijelző alá helyezett ragasztóanyag biztosítja. Hogy biztonságosan eltávolítsuk a kijelzőt, ezt a vízzáró réteget megkell olvasztanunk. Nagyon fontos művelet, hiszen feszegetéssel eltávolítva jelentős károkat tudna szenvedni a készülék.

A melegítés és szétszedés során ez a vízzáró réteg elszakad, aminek pótlását lehetőséged van Tőlünk kérni, ezáltal megmarad a telefon kijelző oldaláról a cseppállóság. Ha minden rendben van, akkor összeszereljük a készüléket és leteszteljük. Te csak úgy kaphatod meg a telefonodat, hogy Mi megbizonyosodtunk arról, hogy tökéletes állapotban van.


iPhone 8 Plus kijelzőcsere árak
Samsung kijelzőcsere, Huawei kijelzőcsere, Xiaomi kijelzőcsere, képernyő javítás, iPhone kijelzőcsere, iPhone alaplap javítás
Elérhetősegeink

1032 Budapest, Szőlő utca 74.

Nyitvatartás

Hétfő - Kedd 9:00 - 17:30
Szerda 9:00 - 19:00
Csütörtök - Péntek 9:00 - 17:30
Szombat: 10:00 - 14:00
Vasárnap: Zárva

Címünk 1032 Budapest, Szőlő utca 74.
Telefonszámunk +36 (30) 895 5969
E-mail címünk hello@mobilszerviz.hu
Facebook oldalunk fb.com/mobilszerviz.hu