Megbízható iPhone, Samsung és Huawei szerviz - Mobilszerviz.hu
Főoldal Árak Javítások Rólunk Kapcsolat

iPhone SE kijelző csereiPhone SE kijelző meghibásodásának jelei Ha a felsoroltak közül bármelyiket tapasztalod, keresd fel szervizünket.

- Ha sötét fekete folt jelenik meg a képernyőn szintén kijelző cserére adhat okot. Ha a kijelző alatt az LCD vagy AMOLED ütést kap, gyakori következménye, hogy megfolyik.

- Ha érintés során akadozik, vagy késve reagál mozdulatainkra is gyanakodni lehet a kijelző meghibásodására.

- Az iPhone üveg rétegének megrepedése, esetleg pókhálósra törése az egyik leggyakoribb meghibásodás, ebben az esetben egyértelmű a csere szükségessége.

- Abban az esetben ha csak maga az üveg sérül, de ad képet a kijelző is érdemes a kijelző csere, mivel üvegcsere esetén nagy valószínűséggel pár hónap után tönkre megy az érintése.

Az iPhone SE kijelző tulajdonságai

Valószínű sokak örömére, az iPhone SE visszakapta az eddigiek közül legnépszerűbb 4 colos kijelző méretét, és a jellegzetes dizájnt. Az iPhone SE belsejében gyakorlatilag a nagytesó, iPhone 6s motorja működik. Itt is megtaláljuk az ujjlenyomat-olvasót, a hátlapi kamera pedig 12 megapixeles, dupla LED vakus példány, amivel akár 4K felbontású videót is lőhetünk.

A kisebb méret előnye, hogy kevesebb a valószínűsége, hogy kiesik a kezünkből a mobilunk. Azonban ha mégis meghibásodik a készülék, ajánlott azonnal szakértőhöz fordulni. Ha várunk a javítással nem csak nehezebben használható a telefon, hanem az esetleges szilánkok komoly bajt is okozhatnak közben. A Mobilszervizben az iPhone SE kijelző cseréje 30 perc alatt elvégezhető, így akár nyugodt környezetben meg is várhatod, míg elkészül. Az iPhone SE kijelző csere menete

A szervizfolyamatot a készülék kikapcsolásával kezdjük, majd óvatosan eltávolítjuk az alsó két biztonsági csavart. Miután biztonságosan felnyitottuk a kijelzőt, eltávolítjuk az alkatrész szalagkábelének fémházát. Ezt követően a home gomb shieldjét kicsavarozzuk, ezzel hozzáférhetővé válva az előlapi kamerához. Miután kiszedtük a home gomb elektronikát és a hangszórót, kicseréljük a meghibásodott iPhone SE kijelzőt. Te csak úgy kaphatod meg a telefonodat, hogy Mi megbizonyosodtunk arról, hogy tökéletes állapotban van

iPhone SE kijelzőcsere árak
Samsung kijelzőcsere, Huawei kijelzőcsere, Xiaomi kijelzőcsere, képernyő javítás, iPhone kijelzőcsere, iPhone alaplap javítás
Elérhetősegeink

1032 Budapest, Szőlő utca 74.

Nyitvatartás

Hétfő - Kedd 9:00 - 17:30
Szerda 9:00 - 19:00
Csütörtök - Péntek 9:00 - 17:30
Szombat: 10:00 - 14:00
Vasárnap: Zárva

Címünk 1032 Budapest, Szőlő utca 74.
Telefonszámunk +36 (30) 895 5969
E-mail címünk hello@mobilszerviz.hu
Facebook oldalunk fb.com/mobilszerviz.hu