Megbízható iPhone, Samsung és Huawei szerviz - Mobilszerviz.hu
Főoldal Árak Javítások Rólunk Kapcsolat

iPhone X kijelző csere

iPhone X kijelző meghibásodásának jelei Ha a felsoroltak közül bármelyiket tapasztalod, keresd fel szervizünket.

- Abban az esetben ha csak maga az üveg sérül, de ad képet a kijelző is érdemes a kijelző csere, mivel üvegcsere esetén nagy valószínűséggel pár hónap után tönkre mehet az érintő felülete.

- Az iPhone üveg rétegének megrepedése, esetleg pókhálósra törése az egyik leggyakoribb meghibásodás, ebben az esetben egyértelműen csere szükségessége.

- Ha érintés során akadozik, vagy késve reagál mozdulatainkra, gyanakodni lehet a kijelző meghibásodására.

- Ha sötét fekete folt jelenik meg a képernyőn szintén kijelző cserére adhat okot. Ha a kijelző alatt az OLED ütést kap, gyakori következménye, hogy megfolyik.

Az iPhone X kijelző tulajdonságai

Nem egyszerű megemlíteni mindent, ami újdonságként van jelen az iPhone X-ben, de talán a legkiemelkedőbb az óriási 5,8” hüvelykes kijelzője. A nem megszokott OLED kijelzője bár más technológiájú, mint elődjei, de hibajelei nagy részben változatlanok.
Az LCD-IPS kijelzővel rendelkező iPhone-okkal szemben a Samsung gyártású OLED kijelző sokkal inkább sérülékenyebb. A kijelző panel lényegesen vékonyabb, előállítása is rendkívül drága, jelentős költségekkel jár. Ennek következtében nem túl meglepő, hogy milyen súlyos összegeket kér el az Apple a hivatalos kijelző csere során. Ha nem is 100%-os védelmet nyújt, de elég sok helyzetben tud segíteni egy jó minőségű üvegfólia, ami a törések és a karcolódások ellen nyújt hathatós segítséget. Amikor viszont már megtörtént a baj és cserélni kell a kijelzőt, akkor sokan félnek attól, hogy olyan kijelzőt raknak bele a drága telefonjába, ami gyenge minőségű. Sok szerviz dolgozik ilyen, az eredetire semmilyen formában nem hasonlító kijelzőkkel, de van aki úgy van vele, hogy „csak minél olcsóbb legyen” és nem foglalkoznak azzal, hogy minőségileg „gagyi” LCD-t kap a mobiljuk. A mobilszerviz.hu csak olyan kijelzőt használ(gyári , gyári felújított vagy a gyárival megegyező , amit előtte leteszteltünk és Mi is beraknánk a saját készülékeinkbe. A kijelzőkre 6 hónap garanciát vállalunk.

Samsung kijelzőcsere, Huawei kijelzőcsere, Xiaomi kijelzőcsere, képernyő javítás, iPhone kijelzőcsere, iPhone alaplap javítás

Az iPhone X kijelző csere menete

Ha már vettél viszonylag közel szemügyre egy iPhone X-et, valószínű feltűnt, hogy mennyire jól van összerakva a készülék. Erős a tartása, kiváló az illeszkedése, és sehol se látni aprócska réseket se. Nos, ennek következtében a szétszerelése se egyszerű folyamat. Az iPhone X vízálló, ezt a tulajdonságát a kijelző alá helyezett ragasztóanyag biztosítja. Hogy biztonságosan eltávolítsuk a kijelzőt, ezt a vízzáró réteget megkell olvasztanunk. Nagyon fontos művelet, hiszen feszegetéssel eltávolítva jelentős károkat tudna szenvedni a készülék. A melegítés és szétszedés során ez a vízzáró réteg elszakad, aminek pótlását lehetőséged van Tőlünk kérni, ezáltal megmarad a kijelző oldaláról a cseppállóság. Ha minden rendben van, akkor összeszereljük a készüléket és leteszteljük. Te csak úgy kaphatod meg a telefonodat, hogy Mi megbizonyosodtunk arról, hogy tökéletes állapotban van.

iPhone X kijelzőcsere árak
Samsung kijelzőcsere, Huawei kijelzőcsere, Xiaomi kijelzőcsere, képernyő javítás, iPhone kijelzőcsere, iPhone alaplap javítás
Elérhetősegeink

1032 Budapest, Szőlő utca 74.

Nyitvatartás

Hétfő - Kedd 9:00 - 17:30
Szerda 9:00 - 19:00
Csütörtök - Péntek 9:00 - 17:30
Szombat: 10:00 - 14:00
Vasárnap: Zárva

Címünk 1032 Budapest, Szőlő utca 74.
Telefonszámunk +36 (30) 895 5969
E-mail címünk hello@mobilszerviz.hu
Facebook oldalunk fb.com/mobilszerviz.hu